KÖZLEMÉNY

A COVID-19 vírushelyzet átmenetileg gyökeresen megváltoztatja a hétköznapokat. A jogi probléma nem minden esetben bírja a karantént, a probléma orvoslás nélkül hosszú távon akár nagyobb negatív hatást is eredményezhet. Éppen ezért Ügyvédi Irodánk változatlanul rendelkezésre áll, a beállott helyzetet igyekszünk lekövetni, a folyamatban lévő ügyeket, és az új problémákat megoldjuk.

A közlemény szövege PDF formátumban: elolvasom

Jelenleg a bíróságokon ugyan rendkívüli ítélkezési szünet van, az állampolgárok szabad mozgásukban átmenetileg korlátozva vannak, a problémák azonban nem vonulnak karanténba….

Békeidőben is számtalan kérdés, megoldásra, de legalábbis válaszra váró helyzet adódik – munkaügyi, polgári, közigazgatási, büntető és más témakörökben – a mostani rendkívüli helyzetben várhatóan ezek megsokszorozódnak.

Irodánk és benne valamennyi munkatársunk változatlan energiával és odaadással dolgozik.

Ami változott, az a kapcsolattartás módja.

Az irodával történő kapcsolatfelvétel: Az iroda központi telefonszámán a +36 33 431 758, valamint a +36 20 355 9759, munkanapokon 09:00 órától 15:00 óráig.

e-mailben: dr.sandor.b@gmail.com, dr.sandorceg@invitel.hu, erberling@gmail.com, dr.sandortc@gmail.com, dr.sandorka@gmail.com web: www.kozlekedesugyvedek.hu

Az ügyelet tartó kollégánk szervezi a kapcsolatfelvételt és a szükséges további teendőkről tájékoztatást ad.

Ügyvédi konzultáció: A bejelentkezés után az eljáró ügyvéd keresi az ügyfelet.

Video (Skype, Viber) konzultáció: A mai technikai feltételek mellett ez könnyedén kivitelezhető megoldás azokban a helyzetekben, amelyeknél nem mellőzhető a “személyes” kontaktus. 

Mellőzhetetlen személyes találkozás: A biztonsági előírások maximális megtartásával ügyvéd kollégáink közreműködésével bonyolítjuk, tiszteletben tartva azt is, hogy adott esetben az ügyfél nem tudja lakóhelyét elhagyni.

Bízunk abban, hogy a jelen veszélyhelyzet átmeneti, és azon dolgozunk, hogy ebben a környezetben is érdemben tudjunk segíteni a jogi problémák megoldásában, legyen az büntetőjogi, polgári jogi, társasági jogi, családjogi.

Vigyázzanak magukra és vigyázzunk egymásra!

dr. SÁNDOR Bernadette ügyvéd       dr. ERBERLING Bálint ügyvéd             dr. KOTZ Ágnes ügyvédjelölt

BENCSIK Bernadette irodavezető     BARTUS Tiborné jogi asszisztens       KÖRMENDI Edit  jogi asszisztens